10 juli 2017

duidelijke boodschap

Mooie affiche van Vogelbescherming Vlaanderen
Knap ontwerp. Morgen in De Standaard.

- ja, ik ben lid. -


4 opmerkingen:

  1. Ja, da's waar natuurlijk. Geen enkel dier dient om kunstjes te doen ... Ik zag dat ze dat in de zoo tegenwoordig ook doen. Daar vind ik het dubbel: die dieren zitten daar in zo'n kleine kooitjes zich te vervelen, misschien zijn die blij dat ze eens iets anders mogen doen? De zoo op zich is ook iets waar ik een dubbel gevoel bij heb: ik ga er graag naartoe, maar ik vind tezelfdertijd dat dieren niet in hokken horen en voel me vaak ongemakkelijk als ik er rondloop....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had de affiche ook gedeeld op facebook en er verscheen meteen reclame voor de valkerij. Zo ontdekte ik dat de valkerij opgenomen is op de Unesco werelderfgoed-lijst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier in Tienen hebben we met de Milieuraad ook een vergelijkbaar initiatief voorgesteld aan 't stadsbestuur.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.